Kita N. Kante karjeros stotelė gali tapti "Real" klubas

Madrido spaudoje netyla kalbos, kad Zinedine'as Zidane'as savo komandoje nori matyti ryškiausiomis futbolo spalvomis tiek "Leicester City", tiek Prancūzijos rinktinėje nušvitusį saugą N'Golo Kante.

25-erių metų vidurio saugas praėjusią vasarą atvyko į Lesterį ir tapo vienu geriausių savo pozicijų žaidėjų Anglijos "Premier" lygoje. N. Kante kol kas sėkmingai su užduotimis tvarkosi ir 2016 metų Europos čempionate, kur yra įgijęs trenerio Didier Deschampso pasitikėjimą ir žaidžia be keitimų.

Po itin sėkmingo sezono buvusio "Caen" ekipos futbolininko paslaugomis domisi daug Europos klubų. Daugiausiai dėmesio iki šiol saugu rodė Londono "Chelsea", tačiau į kovą dėl talentingo žaidėjo įsitraukė Madrido "Real" klubas.

N. Kante kaina prieinama bet kuriam Europos grandai - "vos" 25,5 milijonų eurų. Pats futbolininkas kiek anksčiau yra nurodęs, kad tolimesnė jo karjera paaiškės po Europos čempionato. Manoma, kad N. Kante gali suvilioti galimybė dirbti su tautiečiu ir visų prancūzų autoritetu laikomu Z. Zidane'u.

N. Kante "Real" ekipoje turėtų konkuruoti su brazilu Casemiro, nors prancūzui nėra svetima ir centro saugo pozicija. Neabejojama, kad "baltųjų" skautai Prancūzijoje atidžiai stebti saugą, tačiau galutinį verdiktą priims Z. Zidane'as.

Praėjusį sezoną Anglijoje N. Kante sužaidė 40 rungtynių.