Katalonų spauda: Dembele ateitis "Barcelona" klube darosi neaiški

Gana užtikrintai sezoną pradėjęs ir Ernesto Valverde pasitikėjimą atgavęs Ousmane Dembele po truputi vėl mažina savo vaidmenį komandoje.

"Mundo Deportivo" teigia, kad E. Valverde nėra patenkintas 21-erių metų futbolininko disciplina. Būtent dėl šios priežasties prancūzas rungtynėse prieš Milano "Inter" nepakilo net nuo suolo, nors buvo prognozuojama, kad būtent jis pakeis susižeidusį Lionelį Messi.

Įvairių šaltinių teigimu, O. Dembele į rungtynes trečiadienį vėlavo 25 minutėmis, o tas itin nepatiko komandos strategui. Visose komandose yra griežtai laikomasi vėlavimo taisyklių, tačiau tai prancūzas daro jau ne pirmą kartą - skelbiama, kad jis keletą kartų vėlavo ir praėjusį sezoną.

Priminsime, kad dar šį rugsėjį dėl panašių problemų pasikalbėti su klubo vadovais buvo kviečiamas Gerardas Pique.

Visgi tai nėra pati pagrindinė problema, kodėl vėl sumažėjo O. Dembele žaidimo minutės. Savaitgalį įvykusioje dvikovoje prieš "Sevilla" prancūzas aikštėje pasirodė pirmajame kėlinyje, kai rankos traumą patyrė L. Messi.

Prancūzas savo veiksmais aikštėje papiktino ne tik E. Valverde, bet ir komandos sirgalius. Krašto puolėjais žaidė itin savanaudiškai ir keletą kartų aikštės viduryje tiesiog vaikiškai prarasdavo kamuolį.

Tiek E. Valverde, tiek ir pats klubas nėra patenkintas O. Dembele profesionalumu ir dėl jo yra pradėtos diskusijos. Jeigu situacija nepasikeis, realu, kad vadovybė pradės galvoti apie variantus sausio mėnesio transferų lange.

Manoma, kad O. Dembele nebus pasitikima ir artėjančioje "El Clasico" dvikovoje. Malcomas, kuris šį sezoną pasireikšti gauna itin minimaliai, dabar turi geresnius šansus sulaukti minučių prieš Madrido "Real" nei pats prancūzas.

O. Dembele šį sezoną per 11 rungtynių ir įmušęs penkis įvarčius.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...