Karaliaus taurės burtai: "Real" grumsis su "Atletico" skriaudiku, "Barcelona" – su "Sevilla"

Šį vakarą 17 val. vietos laiku Ispanijoje buvo ištraukti 2018-19 metų sezono Karaliaus taurės ketvirtfinalio burtai.

Valensijos "Levante" pastangos "Barceloną" klubą iš turnyro išmesti teisiniu būdu – nepasiteisino: Ispanijos futbolo federacija nurodė, kad į Chumi atvejį buvo sureaguota per vėlai. "Levante" pranešė, kad skųs sprendimą, tačiau "Barcelona" per tą laiką jau spėjo sužinoti ir savo varžovą ketvirtfinalyje.

Jai atiteko ne pats lengviausias iššūkis – turnyro čempionų laukia "Sevilla" futbolininkai. Pirmoji dvikova įvyks Sevilijoje, o atsakomoji persikels į "Camp Nou" stadioną.

Madrido "Real" gavo savo kaimyno skriaudiką – "Girona" klubą. Pirmoji akistata įvyks sostinėje, o kitos rungtynės kelsis į Žironą.

Kitoje poroje "Valencia" susikaus su Madrido "Getafe", o Barselonos "Espanyol" priims Sevilijos "Real Betis" iššūkį.

Ketvirtfinalis startuos sausio 23 dieną, baigsis – to pačio mėnesio 30 d.<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr"> Así quedan los CUARTOS DE FINAL de la <a href="https://twitter.com/hashtag/CopaDelRey?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#CopaDelRey</a>.<br><br> La ida de esta eliminatoria será en torno al 23 de enero y la vuelta en torno al 30.<br><br> Síguelo en directo en <a href="https://t.co/3KBWvvLGuH">https://t.co/3KBWvvLGuH</a> | <a href="https://twitter.com/hashtag/SorteoCopa?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SorteoCopa</a> <a href="https://t.co/fhbcHOALUs">pic.twitter.com/fhbcHOALUs</a></p>&mdash; RFEF (@rfef) <a href="https://twitter.com/rfef/status/1086297155428671499?ref_src=twsrc%5Etfw">January 18, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>