K. Walkeris: "Man Utd" fanai nori, kad "City" laimėtų lygą"

Laisvalaikį su šunimis leidžiantis Kyle'as Walkeris teigia, kad vaikščiodamas sutinka daug "Manchester United" sirgalių, tačiau, nepaisant konkurencijos mieste, ne vienas jų paprašo "Manchester City" ekipos užbaigti darbus Anglijos "Premier" lygoje.

Toks "Man Utd" komandos sirgalių noras yra iš dalies suprantamas – jeigu ne "miestiečiai", tai titulas atiteks "Liverpool" klubui, kuris yra dar didesnis priešas "raudoniesiems velniams".

Visgi prieš artėjantį Mančesterio derbį "United" komandos gerbėjams teks apsispręsti – pralaimėjimas "Man City" komandai gali užbaigti jų viltis pakovoti dėl patekimo į Čempionų lygą, tačiau "miestiečių" nesėkmė galimai atneštų titulą "Liverpool" klubui.

"United" fanai dabar yra atsidūrę sunkioje situacijoje", – pokalbį pradėjo K. Walkeris. – Kai aš išeinu pavedžioti savo šunis, "United" gerbėjai ateina prie manęs ir sako, kad jie mieliau pamatys triumfuojančius mus nei "Liverpool" futbolininkus".

"Tai girdėti yra keista, tačiau mes žinome, kad "United" žaidėjai nepaties raudono kilimo ir nesakys: "Eikite ir įmuškite mums". Jie darys viską, kad turėtume problemų aikštėje.

Pirmiausia, tai futbolo rungtynės, o visų antra, jie kovoja dėl didžiojo ketverto ir taškai yra labai svarbūs", – pridūrė gynėjas.