K. Schmeichelis: "Teisėjas nusprendė tapti herojumi"

"Leicester City" ketvirtadienį patyrė antrąjį iš eilės pralaimėjimą "Premier" lygoje, kai namuose net 0:4 nusileido "Liverpool" futbolininkams.

"Premier" lygos lyderiai iki 71-osios minutės turėjo tik minimalią persvarą, tačiau tuomet mačo arbitras skyrė 11 metrų baudinį į "lapių" vartus, kurį sėkmingai realizavo Jamesas Milneris. Vėliau svečiai pelnė dar du įvarčius.

Po rungtynių "Leicester" ekipos vartų sargas Kasperas Schmeichelis buvo nepatenkintas teisėjo Michaelio Oliverio sprendimu skirti 11 metrų baudinį bei užstojo jaunąjį savo komandos draugą Caglarą Soyuncu, kuris baudos aikštelėje sužaidė ranka.

"Manau, kad sprendimas buvo gana keistas. Buvome rungtynėse iki to momento, kai teisėjas nusprendė tapti herojumi. Po šio epizodo praradome šaltakraujiškumą.

Televizijos ekspertai sakys, kad tai buvo puikus teisėjo sprendimas, tačiau Soyuncu beveik neturėjo šansų sureaguoti į atskriejantį kamuolį. Teisėjas labai norėjo skirti šį baudinį, o vėliau nebuvo šansų, kad sprendimas būtų pakeistas", - bendraudamas su "Amazon Prime" kalbėjo K. Schmeichelis.