K. Huntelaaras M. Neuerį lygina su F. Beckenbaueriu

Gelzenkircheno „Schalke“ puolėjas Klaasas-Janas Huntelaaras Manuelį Neuerį palygino su Franzu Beckenbaueriu ir sakė Auksinio kamuolio rinkimuose palaikantis būtent Miuncheno „Bayern“ vartininką.

Vokietijos rinktinės žvaigždė lenktynėse dėl „Ballon d‘Or“ jau sulaukė daugybės žinomų žmonių paramos. Tarp jų – ir UEFA prezidentas Michelis Platini.

Neueris šią vasarą su savo šalies nacionaline komanda triumfavo pasaulio čempionate, tačiau labiausiai sirgaliams įsiminė ne titulai, o jo žaidimas kojomis, ypač už baudos aikštelės ribų. Tai vartininkas demonstravo vilkėdamas tiek Vokietijos, tiek klubo marškinėlius.

„Keista, nes įprastai vartininkas komandoje yra vienišas vilkas“, – Bundesliga.com pasakojo Huntelaaras.

„Vis dėlto, jie yra labai svarbūs ir ‘Manu‘ puikiai pademonstravo, kiek daug naudos atneša saviškiams. Pasaulio čempionato metu jis praktiškai buvo aikštės žaidėjas. Jis buvo komandos Beckenbaueris.“

„Jo pasirodymas padėjo Vokietijai vasarą nužygiuoti labai toli, taigi, [geriausio pasaulio futbolininko] apdovanojimo jam visiškai nepavydėčiau. Su juo galima gerai praleisti laiką, jis yra puikus vyrukas. Tikiuosi, kad jis laimės, nors kiti varžovai ir yra labai stiprūs. Pamatysime, kai tam ateis laikas.“

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...