K. De Bruyne apie kovą dėl titulo: "Liverpool" taip pat jaučia spaudimą

Anglijos čempionų "Manchester City" futbolininkų sekmadienį laukia nelengvas iššūkis - rungtynės namuose su Londono "Arsenal".

"Miestiečiai" privalo iškovoti pergalę, jei nori ir toliau palaikyti artimą kovą dėl titulo, kurioje kol kas pirmauja "Liverpool" ekipa.

Mančesterio ekipos saugas Kevinas De Bruyne yra įsitikinęs, kad spaudimą jaučia ne tik jo komanda, bet ir "Liverpool" ekipa, kuri jau 29 metus nėra tapusi Anglijos čempione.

"Manau, kad "Liverpool" taip pat jaučia spaudimą, nes jie jau ilgą laiką nėra laimėję šio trofėjaus.

Bet spaudimą jaučiame ir mes, nes praėjusį sezoną tapome čempionais ir visi iš mūsų tikisi kovos dėl titulo. Nesu tikras, kuri komanda patiria daugiau spaudimo", - kalbėdamas su "Sky Sports" teigė belgas.

Vienas "Man City" lyderių taip pat pripažino, jog žinojimas, kaip laimėti lygą, nebūtinai yra privalumas.

"Nemanau, kad žinojimas, kaip laimėti lygą, yra pranašumas. Praėjusį sezoną daugelis mūsų neturėjo tokios patirties, bet kartais tai tave tik dar labiau motyvuoja.

Stengiamės kartoti tai, ką darėme praėjusį sezoną ir norime laimėti kaip įmanoma daugiau rungtynių. Pažiūrėsime, kur mes būsime po poros mėnesių. Jei atstumas tarp komandų bus nedidelis, tuomet tai bus atkakli kova dėl titulo."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...