"Juventus" pradėjo derybas dėl Danilo įsigijimo

Turino "Juventus" vakar oficialiai patvirtino, kad Dani Alvesas palieka Italijos čempionų gretas.

"Senoji senjora" yra arti to, kad prarastų ir kitą krašto gynėją - Alexą Sandro. Massimiliano Allegri greičiausiai bus priverstas ieškoti naujo gynėjo tiek dešiniajame, tiek kairiajame gynybos krašte.

Kaip praneša Ispanijos ir Italijos žiniasklaida, "Juventus" rimtai nusitaikė D. Alvesą pakeisti kitu brazilu - Madrido "Real" klube ne itin daug rungtyniaujančiu Danilo.

25-erių metų futbolininkui praėjęs sezonas susiklostė ne taip sėkmingai - brazilas darė nemažai klaidų ir visą sezoną buvo Dani Carvajalio šešėlyje, tačiau gynėjas ne taip seniai duotame interviu pareiškė, kad vasarą sunkiai dirbs ir lauks sezono pradžios Madride.

Vis dėlto Danilo planus sujaukė gana intriguojantis "Juventus" klubo pasiūlymas. Buvusio "Porto" kapitono agentas jau trečiadienį buvo pastebėtas Turine.

"Real" netrykšta noru parduoti gynėją, tačiau yra linkęs priimti pasiūlymą, jeigu jis sieks 25-30 milijonų eurų. "Juve" kol kas tokių pinigų "baltiesiems" nežada mokėti ir tikisi, kad susitarimą pavyks pasiekti už 15 mln. eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...