J.Guardiola: kovoti lygiai su "Liverpool" - vienas didžiausių mano pasiekimų

Šį vakarą "Man City" ekipos laukia vienos svarbiausių sezono rungtynių.

Josepo Guardiolos vadovaujama komanda namuose žais prieš "Leicester City" klubą, o pasiekta pergalė "miestiečius" dar labiau priartintų prieš "Premier" lygos čempionų vardų.

Jei Mančesterio komandai pavyktų laimėti aukso medalius ir apginti titulą, tai įvyktų pirmą kartą nuo 2009-ųjų, kai sublizgėjo Alexo Fergusono vadovaujama kariauna.

"Pasiekti šią sezono stadiją, kai likus dvejoms rungtynėms turime 92 taškus, po pernai iškovotų 100 taškų, yra pats maloniausias man kaip treneriui dalykas.

Aišku, tai nelengva pasiekti. Per savo stratego karjerą man yra tekę žaisti prieš daugybę puikių klubų, tačiau du buvo tiesiog nepakartojami - Luiso Enrique vadovaujama "Barcelona" su L.Suarezu, L.Messi ir Neymaru priekyje bei dabartinė "Liverpool".

Būtent todėl būti čia ir viską laikyti savo rankose bei su "raudonaisiais" kovoti iki pat galo yra vienas didžiausių pasiekimų.

Nesitikėjau, jog šiemet surinksime tiek taškų po pernykščio triumfo, nes žmogiškoji prigimtis galėjo nulemti nedidelį atsipalaidavimą", - aiškino katalonas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...