Jei prarastų N. Kante, "Leicester" bandytų įsigyti V. Wanyamą

„Leicester City“ jau ruošiasi ateinančiam sezonui ir galimybei prarasti vieną iš komandos lyderių – N'Golo Kante. Pasak spaudos pranešimų, tokiu atveju jie bandytų įsigyti Victorą Wanyamą.

Po puikaus sezono Kante domina ne vieną garsų klubą, o tarp potencialių ekipų, kurios jo norėtų yra įvardinamos „Arsenal“, „Chelsea“, „Manchester City“ bei „Paris Saint-Germain“ komandos. Pasak Mirror, „lapių“ treneris Claudio Ranieri jau rado kuo bandytų pakeisti vieną iš savo komandos lyderių.

Teigiama, jog italas bandytų įsigyti „Southampton“ saugą Wanyamą, kuris šį sezoną „Premier“ lygoje sužaidė 27 susitikimus. 24-erių metų žaidėjo sutartis baigsis kitų metų vasarą, o „Southampton“ treneris Ronaldas Koemanas pripažino, jog dėl to jis gali būti parduotas jau po šio sezono, taip neleidžiant po metų jam palikti komandos be jokio transferų perėjimo mokesčio.

Manoma, jog sulaukusi 12 milijonų svarų pasiūlymo, „Southampton“ sutiktų paleisti Kenijos rinktinės narį į šiuo metu „Premier“ lygoje pirmaujančią „Leicester City“ ekipą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...