J. Rodriguezas užsiminė apie sugrįžimą į Madridą

"Anfield" stadione antradienio vakarą Miuncheno "Bayern" komandai padėjęs Jamesas Rodriguezas nėra tikras, ar po šio sezono vis dar vilkės bavarų ekipos marškinėlius.

J. Rodriguezas formaliai yra pasiskolintas iš Madrido "Real" klubo. 27-erių metų futbolininkas į "Bayern" atvyko 2017 vasarą, kai Vokietijos čempionai jį pasiskolino dviem sezonams.

"Bayern" po sezono turės apsispręsti, nes sutartyje yra numatyta galimybė išpirkti jo kontraktą už 42 mln. eurų. Kitu atveju J. Rodriguezas grįš į Madridą ir tuomet jau ten kalbėsis dėl savo tolimesnės ateities.

Po Čempionų lygos dvikovos prieš "Liverpool" J. Rodriguezas užsiminė, kad vis dar galvoja apie galimybę dar kartą apsivilkti "Real" marškinėlius.

"Madride turiu viską – savo namus ir žmones, kurie mane myli", – "Cadena SER" radijui sakė kolumbietis. – Pažiūrėsime, kas nutiks po sezono. Visgi šiuo metu esu susikoncentravęs į "Bayern", su kuriuo ir turiu kontraktą".

"Noriu užbaigti sezoną, o tada ir žiūrėsime, kas bus toliau. Su kai kuriais Madrido "Real" žaidėjais aš vis dar palaikau ryšį", – pridūrė žaidėjas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...