J. Rodriguezas – per žingsnį nuo persikėlimo į "Napoli"

Kolumbijos rinktinės žvaigždė Jamesas Rodriguezas trečią kartą per savo karjerą sujungs jėgas su Carlo Ancelotti.

"Sky Italy" skelbia, kad "Napoli" užbaigė derybas su Madrido "Real" dėl 27-erių metų saugo nuomos. Skelbiama, kad "Napoli" už sezoną trukmės nuomą sumokės apie 10 mln. eurų, o kitą vasarą už 30 mln. eurų galės įgyti visas teises į kolumbietį.

Šią vasarą šia galimybė nepasinaudojo Miuncheno "Bayern" komanda, kuri turėjo teisę išpirkti kolumbiečio kontraktą už 42 mln. eurų.

Pats J. Rodriguezas jau anksčiau pasiekė susitarimą su "Napoli" klubu. Manoma, kad sandoris oficialiai bus paskelbtas dar iki šios savaitės pabaigos.

2014 metais į Madridą atvykęs J. Rodriguezas būtų sutikęs likti "Real" gretose, tačiau vėl į klubą grįžęs Zinedine'as Zidane'as sujaukė jo planus.

"Real" iš viso iš J. Rodriguezo uždirbo jau 13 mln. eurų, kuriuos nuomos sutartimi sumokėjo "Bayern". Jeigu "Napoli" išpirks žaidėjo kontraktą, bendrai iš saugo Madrido klubas bus uždirbęs 53 mln. eurų.

Praėjusį sezoną J. Rodriguezas "Bayern" gretose per sužaistas 28 rungtynes pasiekė septynis įvarčius ir atliko šešis rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...