J. Mourinho po lygiųjų kaltino ne pasirinktą taktiką, bet žaidėjų nenorą kovoti

Jose Mourinho šeštadienį įvykusių rungtynių metų su "Southampton" retai kada pakilo nuo atsarginio suolo – stratego pyktis komandos žaidimu buvo aiškiai matomas.

Jau po pirmųjų 20 minučių "raudoniesiems velniams" Sautamptone buvo suduotas stiprus smūgis – šeimininkai pirmavo rezultatu 2:0. Tragiškai rungtynes pradėję svečiai iš Mančesterio surado būdą grįžti į dvikovą ir dar iki pirmojo kėlinio pabaigos išlygino rezultatą, tačiau tai buvo viskas iš abiejų komandų – susitikimas baigėsi lygiosiomis 2:2.

"Manchester United" žaidė kiek nukraujavusia sudėtimi, todėl šioms rungtynėms pasirinko kiek neįprastą taktiką – gynyboje žaidė su dviem saugais ir gynėju. Toks eksperimentas neatnešė vaisių nei rungtynėse su "West Ham", nei dabar su "Southampton".

Po rungtynių žurnalistų paklaustas, ar taktinis išdėstymas galėjo lemti tai, kad "Man Utd" ekipai nepavyko pasiekti pergalės, J. Mourinho aiškino visai kitą versiją.

"Nuo sistemos, kuria žaidžiama, nepriklauso absoliučiai niekas", - po rungtynių interviu duodamas sakė J. Mourinho.

"Nelaimėjome šių rungtynių, nes žaidėjai neturi tam tikrų charakterio savybių. Su visa pagarba žaidėjams, mes neturime "pasiutusių šunų", kurie kandžiotųsi dėl kiekvieno kamuolio ir spaustų varžovus kiekvieną rungtynių akimirką. Mes neturime savo komandoje tokių žmonių", - apie komandos nenorą kovoti užsiminė strategas.

"Galėčiau išskirti Marcusą Rashfordą, kuris buvo tas "pasiutęs šuo". Visgi jis buvo šiek tiek pavargęs dėl tam tikrų problemų. Apetitas, atsidavimas ir ta ugnelė, kurią jis turi, jam turėtų padėti greičiau perimti kamuolius", - pridūrė J. Mourinho.

Trečiadienį "Man Utd" vienuolikės lauks dar vienas išbandymas – į Mančesterį atvyks šį sezoną puikiai žaidžianti Londono "Arsenal" komanda.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...