J. Mourinho: "Niekada nebūsime žaidėjų rinkos karaliais"

Jose Mourinho pripažįsta, kad Londono "Tottenham" klube negalės išlaidauti taip, kaip ankstesnėse komandose.

Prie Šiaurės Londono klubo prieš mėnesį prisijungęs portugalas mano, kad "Tottenham" žaidėjų perėjimų lange neturi tokio statuso, kaip kiti didieji Europos klubai.

"Esu "Tottenham" komandoje, todėl žinau šio klubo galimybes, projektą, viziją ir tikslus. Taip pat žinau, kad mes žaidėjų rinkoje turėsime reaguoti į tai, kas gali atsitikti mums patiems", – teigė J. Mourinho.

"Jeigu kažkuris žaidėjas norės išvykti, mes turėsime su tuo susitaikyti. Mes niekada nebūsime žaidėjų rinkos karaliais ir nekovosime dėl savo taikinių taip, kaip tai daro kiti klubai, kurie gali mėtytis pinigais dėl norimo žaidėjo.

Mes savo tikslų turime siekti protingai ir kūrybingai. Be to, noriu pasikartoti, kad man patinka žaidėjai, kuriuos turiu dabar. Kuo daugiau su jais dirbu, tuo labiau juos pažįstu bei geriau suprantu jų stiprybes ir silpnybes.

Kartoju jau ne pirmą kartą, kad man vis dar reikia laiko. Nekalbu apie kelias dienas, kalbu apie sausį ir vasarį, kada turėsime daugiau laiko patobulėti ten, kur reikia", – pridūrė strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...