J. Mourinho mato M. Rashfordą žaidžiantį kartu su Z. Ibrahimovičiumi

Vyriausiasis "Manchester United" treneris Jose Mourinho po sėkmingų susiklosčiusių rungtynių negailėjo pagyrų jaunajam puolėjui Marcusui Rashfordui.

Vakar "raudonieji velniai" išvykoje dramatiškai rungtynių pabaigoje išplėšė pergalę prieš "Hull City". Po keitimo aikštėje pasirodęs M. Rashfordas tapo pergalingo įvarčio autoriumi.

"Marcusas treniruotėse atlieka nuostabų darbą. Abu kartus, kai komanda buvo bėdoje ir jai reikėjo įvarčio jis ją išgelbėjo, ypatingai prisidėdamas prie rungtynių baigties", - sakė J. Mourinho.

"Visi kalba apie jį ir Ibra – šiandien pamatėme, jog jie gali žaisti kartu. Manau, jog įdėdamas dar daugiau pastangų jis galėtų rungtyniauti viename iš kraštų, tačiau taip pat manau, jog šis vaikis yra nominalus puolėjas. Tačiau, kai rungtyniaujame kartu su juo ir Ibra savo varžovams sukeliame daugiau skirtingų problemų.

Kartais Ibra atsitraukia, nes jis mėgsta žaisti su kamuoliu, o Marcusas yra greitas ir visada pasirengęs bėgti iki pat varžovų vartų. Mes išbandėme viską", - užbaigė strategas.