J. Mourinho: "Man Utd" atrodo prasčiau nei praėjusį sezoną"

"Sky Sports" apžvalgininku dirbantis Jose Mourinho pakomentavo situaciją savo buvusiame klube.

Praėjusį sezoną prieš pat naujuosius metus iš "Manchester United" klubo atleistas portugalas nemano, kad komanda prie Ole Gunnaro Solskjaero yra padėjusi žingsnį į priekį.

Paklaustas, ar mato "Man Utd" kaip komandą, kuri gali sumažinti atsilikimą nuo dviejų pirmaujančių komandų, J. Mourinho teigė: "Jie yra toli nuo to. Nemanau, kad esu pats tinkamiausias žmogus atsakyti į šį klausimą."

"Per pirmus dvejus metus klube mačiau daug pozityvių dalykų ir jaučiau, kuria kryptimi reikia eiti. Trečiajame sezone, žinoma, viskas taip gerai jau nebesiklostė. Buvau atleistas ir, ko gero, visiškai pelnytai, nes galų gale už viską yra atsakingas treneris.

Visgi realybė yra tokia, kad "Man Utd" dabar atrodo blogiau nei prieš tai. Man tikrai liūdna dėl jų. Galbūt dauguma žmonių galvoja, kad aš mėgaujuosi šia situacija, tačiau taip iš tikrųjų nėra.

Šiame klube yra daug žmonių, kuriuos aš vis dar myliu. Jaučiu didelę pagarbą sirgaliams ir dabartinė situacija mane tikrai liūdina", – tvirtino strategas.

Praėjusiame sezone, kai komanda dar vadovavo pats J. Mourinho, komanda po pirmųjų šešių turų "Premier" lygoje turėjo 10 taškų, šiemet – aštuonis.