J. Mourinho: "Laikas pats parodė "Man Utd" problemas"

Iš "Manchester United" klubo anksčiau gruodį atleistas Jose Mourinho teigia, kad laikas parodė, kad šiame klube yra problemų ne tik su treneriais.

Iš pradžių po J. Mourinho atleidimo "raudonųjų velnių" klube buvo daug pozityvo – Ole Gunnaro Solskjaero užkurtas variklis veikė nepriekaištingai bent dešimt rungtynių iš eilės, tačiau sezonui artėjant į pabaigą jis vėl susidūrė su problemomis.

"Man Utd" liko už Čempionų lygos borto, o paskutiniais turais nebuvo įveikti ir visiški lygos autsaideriai.

"Kas liečia "Manchester United" klubą, tai aš galiu pasakyti du dalykus. Pirma, laikas parodė, o antra, problemos vis dar yra ten pat", – "L'Equipe" duotame interviu sakė portugalas.

Kalbėdamas apie "Man Utd" rungtynes su PSG, kuriose buvo pasiekta sensacinga pergalė, J. Mourinho teigė: "Aš nenoriu to aiškinti. Manau, kad aš žinau tos pergalės priežastis, tačiau nenoriu apie tai kalbėti viešai. Apskritai nenoriu liesti "Manchester United" temos. Aš jaučiu, kad man nereikia apie tai kalbėti, nes pats laikas tai padaro.

Ši pergalė buvo šiek tiek iškritusi iš konteksto, nepaisant to, kad mes grupių etape buvome nugalėję tą patį "Juventus". Kas atsitiko su PSG, manau, kad aš žinau keletą priežasčių – tai galėjo būti tiek taktiniai sprendimai tiek psichologiniai veiksniai."