J. Mourinho: H. Mkhitaryanui reikia laiko

Penktadienį vykusioje spaudos konferencijoje "Manchester United" vyriausiasis treneris Jose Mourinho teigė, jog komandos naujokui Henrikhui Mkhitaryanui reikia laiko, jog prisitaikytų prie angliško futbolo.

"Kai kuriems žaidėjams tai pavyksta padaryti greičiau, kitiems - lėčiau, - sakė portugalas. - Jiems reikia laiko apsiprasti su intensyvumu, agresyvumu, žaidimu be kamuolio bei konkurencingumu. Su laiku Micki gali tapti tokiu geru žaidėju, kuriuo žino, jog gali būti."

Kalbėdamas su žurnalistais Mourinho paminėjo du futbolininkus, kurie atsiskleidė ne iš karto: "Tik atvykęs Willianas turėjo problemų, tačiau po kelių mėnesių tapo aukščiausios klasės žaidėju. Tuomet jis tapo čempionu ir buvo fenomenalus. Tai tik pavyzdys.

Panašiai buvo ir iš Portugalijos į Madridą atvykusiam Di Mariai, kuriam reikėjo nemažai mokytis. Kartais taip būna. Taip nutinka ir gynėjams, tačiau dažnai jiems yra lengviau adaptuotis nei atakuojantiems žaidėjams.

Mickio raidą pristabdė trauma, dėl kurios jis iš rikiuotės buvo iškritęs mėnesiui, tuomet jam reikėjo tapti pasiruošusiu rungtynėms, o vėliau pasiekti lygį konkuruoti su kitais. Mes tikime juo ir anksčiau ar vėliau nebus jokių problemų."

manutd.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...