J. Mourinho: H. Mkhitaryanas parodė savo stiprų mentalitetą

Vyriausiasis "Manchester United" treneris Jose Mourinho liko patenkintas komandos pasirodymu paskutinėse UEFA Europos lygos grupių etapo rungtynėmis ir didžiausius komplimentus skyrė Henrikhui Mkhitaryanui.

27-erių metų krašto ir atakuojančio saugo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas pastaruosius kelis mėnesius nepatekdavo į "raudonųjų velnių" rungtynių paraišką. J. Mourinho ilgą laiką kalbėjo, kad armėnui nepavyksta prisitaikyti prie naujos aplinkos ir kito futbolo.

Vasarą iš Dortmundo "Borussia" įsigytas ir didelis viltis "Man Utd" sirgaliams teikęs H. Mkhitaryanas pagaliau pradeda pateisinti lūkesčius. Armėnas jau žibėjo praėjusiame "Premier" lygos ture prieš Liverpulio "Everton", o Europos lygos dvikovoje prieš "Zorya" pelnė įvartį ir spindėjo puikiu žaidimu.

"Jis turi stiprų mentalitetą", - po rungtynių spaudos konferencijoje sakė J. Mourinho. - Jis yra labai rimtai nusiteikęs kovoti su adaptacija ir kol kas jis tai daro labai sėkmingai".

"Jis pastaruosius mėnesius sunkiai dirbo fiziškai ir taktiškai, o kad jis turi talento - mes tai puikiai žinojome jį įsigydami. Jis stengėsi pagerinti savo žaidimą ir dabar rungtyniauja gerai visuose turnyruose, kuriuose žaidžiame. Jis dabar yra labiau savimi patenkintas, o aš dėl to esu taip pat laimingas", - užbaigė strategas.

H. Mkhitaryanui įvartis Europos lygoje buvo pirmasis vilkint "Man Utd" marškinėlius oficialiose rungtynėse.