J. Mourinho atsisveikinimo laiškas: "Buvo didžiulė garbė nešioti šio klubo ženklelį"

Jose Mourinho paliko Mančesterį ir grįžo pas savo šeimą į Londoną. 55-erių metų strategas užbaigė savo nuopoliais ir laimėjimais paženklintą karjerą "Manchester United" klube.

J. Mourinho atsisveikinimo laiške rašė, kad jam buvo didžiulė garbė dirbti šiame klube bei paprašė visos žiniasklaidos palikti jį ramybėje bent jau kol šis sugrįš į futbolą.

"Nuo pat pirmos dienos didžiavausi galimybe vilkėti "Manchester United" klubo ženklelį. Tikiu, kad "United" sirgaliai tai matė", - dėstė strategas.

"Kaip ir savo ankstesniuose klubuose, čia taip pat dirbau su nuostabiais žmonėmis ir tikiu, kad kai kurie iš jų liks mano draugais iki pat gyvenimo pabaigos.

Visi puikiai žinote mano profesinius principus. Kiekvieną kartą, kai užsibaigia tam tikras karjeros etapas, aš parodau pačią giliausią pagarbą ir niekada nekomentuoju apie savo buvusius kolegas.

Tikiuosi, kad žiniasklaida taip pat parodys pagarbą ir leis man gyventi normalų gyvenimą iki tol, kol vėl grįšiu į futbolą. Linksmų Šv. Kalėdų", - pridūrė J. Mourinho.

J. Mourinho per savo 2,5 metų trukusią karjerą "Man Utd" klube iškovojo tris titulus – Europos lygos, Anglijos lygos taurės ir "Community Shield".