J. Lowas: "Nežaidėme pagal savo galimybes"

Joachimas Lowas po nesėkmingai pasibaigusių ketvirtųjų Europos čempionato atrankos rungtynių kritmosi dėl neparodyto viso komandos potencialo.

Atranką trimis pergalėmis pradėjusi Vokietija penktadienį savo žiūrovų akivaizdoje pripažino Nyderlandų rinktinės pranašumą – 2:4. Vokiečiai šiose rungtynėse pirmieji įsiveržė į priekį ir dar buvo išlyginę rezultatą, tačiau olandai už klaidas gynyboje šeimininkams nedovanojo.

"Žaidėme žemiau savo sugebėjimų", – sakė J. Lowas. – Nepaisant to, kad turėjome minimalų pranašumą, nė vienu momentu nejaučiau, kad rungtynių kontrolė yra mūsų rankose".

Nemažai kritikos po rungtynių kliuvo vidurio gynėjų duetui – Niklasui Sule ir Jonathanui Tahui: "Jiems netrūksta meistriškumo. Jie tą įrodo žaisdami savo klubuose savaitę iš savaitės. Abu futbolininkai vis dar yra jauni ir dar įgaus reikiamos patirties."

Kalbėdamas apie pirmadienį įvyksiančias kitas rungtynes – su Šiaurės Airija, J. Lowas pridūrė: "Turime atlikti tam tikrus taktinius pasikeitimus. Šis varžovas žaidžia visiškai kitokį futbolą. Dauguma jų ginsis savo aikštės pusėje ir stengsis atlikti kuo daugiau aukštų perdavimų."