J. Lingardas: "Man United" jaunuoliai nieko nebijo

Anot Jesse Lingardo, "Manchester United" atstovaujantys jauni futbolininkai aikštėje baimės visiškai nejaučia.

Klubo akademijos auklėtinis prieš FA taurės pusfinalį tuo pačiu įspėjo varžovą Liverpulio "Everton", kad pastarajam tikrai nebus lengva.

Iš visų šį sezoną į komandą prasimušusių naujų žaidėjų Lingardas yra vyriausias. "Raudonųjų velnių" gerbėjus šiemet taip pat stebino Anthony Martialis, Marcusas Rashfordas bei Timas Fosu-Mensah. Visi jie gali pasirodyti ir prieš "irisus".

"Galima sakyti, jog aš nieko nebijau - visai kaip ir kiti jauni futbolininkai, pavyzdžiui, Rashfordas bei Martialis", - kalbėjo Lingardas.

"Mes rungtyniaujame nejausdami jokių baimių, nes, galų gale, juk tiesiog žaidžiame futbolą su draugais. Mes vis dar prie visko pratinamės, taigi, tai reiškia, jog kitais metais dar labiau tikėsime savo jėgomis."

"Žinoma, dabar taip pat turime laimėti kiekvieną mačą. Mums reikia iškovoti trofėjų bei laimėti lygos rungtynes, kad patektume į ketvertą, todėl kiekvienas turi būti susikoncentravęs ties tuo."

"FA taurė pakeltų nuotaiką visiems - tiek sirgaliams, tiek klubo personalui. Į kitą sezoną žengtume daug stipresni bei turėdami daugiau pasitikėjimo."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...