J. Kloppo pagyros Adrianui: "Neįtikėtina, kaip sėkmingai jis įsiliejo į komandą"

Jurgenui Kloppui ir "Liverpool" komandai 11 m. baudinių loterija pagaliau buvo sėkminga – "Community Shield" trofėjų iš rankų paleidę "raudonieji" atsitiesė UEFA Supertaurėje ir iškovojo pirmąjį sezono titulą.

"Liverpool" po įnirtingos ir daug jėgų pareikalavusios kovos įrodė pranašumą prieš Londono "Chelsea". Po 120 minučių rezultatas buvo lygus – 2:2, todėl nugalėtojas sprendėsi 11 m. baudinių serijoje.

Jos metu "Liverpool" komandai pergalę atnešė vienintelis Tammy Abrahamo nerealizuotas smūgis. Prie to labiausiai prisidėjo Adrianas – transferų lango pabaigoje į "Liverpool" atvykęs ir netikėtai pagrindiniu vartininku tapęs ispanas atrėmė puolėjo smūgį bei išplėšė pergalę savo komandai.

"Kalbėjomės su Adrianu prieš pasirašant sutartį ir tuomet buvo aišku, kad jam prireiks laiko, kol bus pilnai pasiruošęs žaisti. Visgi atsitiko taip, kad jam į vartus teko stoti iškart", – teigė J. Kloppas.

"Jis šiandien surengė neįtikėtiną pasirodymą. Abu vartininkai buvo puikūs, tačiau Adriano pasirodymas nustebino labiau, nes jis buvo be jokio rimto pasiruošimo.

Turiu prisipažinti ir pasakyti, jog tikrai nežinau, kada jis paskutinį kartą žaidė su "West Ham". Man taip džiugu dėl jo. Nemanau, kad jis per savo gyvenimą yra iškovoję daug titulų, todėl tai yra labai graži istorija. Jis jau spėjo parodyti, kad taip pat yra stipri asmenybė komandos rūbinėje. Pertraukos metu jo balsas girdėjosi labiau nei mano", – pridūrė strategas.

"Liverpool" kapitonas Jordanas Hendersonas taip pat pasidžiaugė savo naujuoju kolega: "Labai džiaugiuosi dėl Adriano. Jis tik dabar prisijungė prie klubo ir jau tapo herojumi."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...