J. Kloppas: "Žaidėme prieš Messi, todėl nesu nustebintas rezultatu"

UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynės tarp „Barcelonos“ ir „Liverpool“ komandų Lionelis Messi surengė įspūdingą pasirodymą.

„Liverpool“ didžiąją rungtynių dalį žaidė kokybišką ir agresyvų futbolą, vis dėlto viskas baigėsi tuo, kad iš Barselonos anglai išvyko pralaimėję 0:3, o skaudžiausius smūgius jiems sudavė būtent L. Messi.

Argentinos ir viso pasaulio futbolo žvaigždė 75 ir 82 min. pelnė du įvarčius padidindamas persvarą iki trijų.

Kepurę prieš L.Messi nusiėmė ir nuskriaustos „Liverpool“ ekipos treneris Jurgenas Kloppas. „Visiškai aišku, kad tokiais momentais Lionelis tiesiog yra nesustabdomas. – pripažino J.Kloppas.

Vien prasižengdamas tu jo negali sulaikyti. Pirmasis jo įvartis nebuvo pats gražiausias, tačiau dar kartą parodė jo sugebėjimus. Tačiau aš esu patenkintas, kaip gynėmės komandiškai, nekalbant vien apie Messi. Mes bandėme, žaidėjai rungtyniavo kitai, tikrai rodėme kokybišką futbolą. Visgi Leo yra aukščiausios klasės žaidėjas ir aš nesu nustebintas dėl to, kas čia atsitiko“, – tvirtino 51-erių J. Kloppas.

Tuo metu pats L. Messi džiaugėsi antrąją rungtynių puse ir teigė, jog yra patenkintas savo komandos pasirodymu.

„Mes įsitraukėme į „Liverpool“ demonstruojamą greitą, bet fizine jėga paremtą futbolą. Nesame įpratę, kai varžovai kontroliuoja kamuolį tiek daug laiko, todėl ši pergalė mus kainavo daugiau nei įprastai. Visgi iš to, ką turėjome, išspaudėme puikų rezultatą“, – tvirtino argentinietis.

lrytas.lt