J. Kloppas: "Vaikinai atliko fantastišką darbą"

"Liverpool" žygis link ilgai lauktos svajonės tęsiasi – "raudonieji" sekmadienį įveikė Londono "Chelsea" ir pratęsė kovą dėl "Premier" lygos titulo.

"Man City" yra sužaidęs vienomis rungtynėmis mažiau, todėl formaliai turi taško pranašumą prieš "Liverpool". Visgi "miestiečiams" dar lieka žaisti su "Man Utd" ir "Tottenham", todėl "raudonieji" tikisi, kad jų artimiausi oponentai dar praras taškus, kurie bus lemtingi šioje sezono pabaigoje.

"Liverpool" su "Chelsea" futbolininkais susitvarkė gana užtikrintai. Pasak Jurgeno Kloppo, jie kontroliavo rungtynes maždaug 80 minučių, tačiau per likusias dešimt galėjo įvykti liūdni dalykai.

"Kaip ir sakiau anksčiau, geriausias atsakymas futbole yra darbštumas. Darbas, kurį šiandien atliko mūsų puolimo trejetas, buvo tiesiog neįtikėtinas", – po rungtynių sakė J. Kloppas.

"Chelsea" yra aukščiausio lygio komanda. Negali apsiginti prieš tokią komandą be savo atakuojančių žaidėjų. Visi vaikinai atliko fantastišką darbą. Už tai jie vėliau ir buvo apdovanoti", – tęsė strategas.

"Išskyrus 10 minučių, kurių metų "Chelsea" pakeitė sistemą, o Alissonas išsaugojo mūsų gyvenimą, mes kontroliavome ir dominavome 80 minučių. Tai yra geriausia, ką galiu pasakyti apie rungtynes su "Chelsea".

Tos 10 minučių buvo labai pavojingos. Vienas įvartis galėjo viską pakeisti. Mums pasisekė, kad jie pataikė į virpstą, o vėliau dar du kartus mus gelbėjo Alissonas. Po to vėl nusiraminome ir pradėjo kontroliuoti žaidimo eigą.

Mūsų pasirodymas tikrai buvo fantastiškas. Dar geresnė buvo atmosfera bei rezultatas, kuris mums yra ypatingai svarbus", – pridūrė vokietis.