J. Kloppas: "Turime kautis lyg išprotėję"

"Liverpool" futbolininkai sekmadienį rungtynėse su Londono "Tottenham" pasiekė dramatišką pergalę ir išsaugojo gana neblogus šansus laimėti Anglijos "Premier" lygą.

"Raudonieji" šioje dvikovoje galėjo net ir pralaimėti, tačiau neužtikrintas Hugo Lloriso žaidimas rungtynių pabaigoje nulėmė šeimininkų komandos pergalę rezultatu 2:1.

"Liverpool" po pergalės pakilo į pirmąją poziciją. "Manchester City" yra sužaidęs vienomis rungtynėmis mažiau, todėl šią savaitę turės progą vėl įgyti taško pranašumą.

Kalbėdamas apie rungtynes, "Liverpool" vyriausiasis treneris Jurgenas Kloppas pripažino, kad komandai šiek tiek pasisekė su pergalingu įvarčiu.

"Po įvarčio aš išlikau ganėtinai ramus, nes ta situacija buvo labai netikėta. Pamačiau smūgį galva ir nieko daugiau. Neįsivaizduoju, kaip kamuolys kirto vartų liniją", – po mačo "Sky Sports" televizijai sakė strategas.

"Aš nebuvau laimingas, kad praleidome įvartį, tačiau galvoju, kad kažko panašaus reikėjo. Pirmajame kėlinyje turėjome fantastiškų momentų ir pelnėme nuostabų įvartį. Antroje mačo pusėje buvome per daug užsnūdę, niekaip nesugebėjome žaisti savo futbolo. Jie pakeitė savo žaidimą, o mes prie jo negalėjome prisitaikyti.

Po "Spurs" įvarčio mes pradėjome žaisti geriau, atsirado daugiau progų. Mes konkuruojama su geriausia pasaulio komanda ("Man City" – red.) ir žaidėme prieš vieną geriausių planetoje ("Tottenham" – red.). Taigi, tai nėra lengvas uždavinys. Mes džiaugiamės pergale", – tęsė J. Kloppas.

Paklaustas apie kovą dėl titulo, J. Kloppas pridūrė, kad komanda turi kovoti iš visų jėgų: "City" yra praėjusių metų čempionė, kuri ir dabar yra puiki komanda. Mes turime kautis lyg išprotėję. Šiandien tribūnos buvo neįtikėtinos. Sirgaliai mus motyvavo ir padėjo nepasiduoti iki paskutinio momento.

Iš šių rungtynių galime pasiimti tik pozityvius dalykus. Sakiau, kad yra 500 būdų laimėti rungtynes, šiandien jos buvo laimėtos ne pačiu gražiausiu būdu, tačiau kam taip rūpi? Džiaugiuosi, kad daugiau nebeturėsime jokių pertraukų. Lygoje dėl pirmos vietos varžomės su geriausia pasaulio komanda, o tai tikrai nėra lengva."

Iki "Premier" lygos pirmenybių pabaigos "Liverpool" ekipai lieka žaisti šešias rungtynes.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...