J. Kloppas: "Traumos sugadino rungtynių grožį"

Jurgenas Kloppas po dar vienų rungtynių, kuriose buvo prarasti brangūs taškai, teigė, kad pirmajame kėlinyje lyg "sausainiai trupėję" žaidėjai išmušė komandą iš ritmo, todėl ir pačios rungtynės prarado savo grožį.

Sekmadienį "Old Trafford" stadione "Liverpool" neįveikė "Manchester United" – 0:0. Jau pirmajame kėlinyje "Man Utd" dėl traumų atliko visus tris keitimus, vieną atlikti turėjo ir "Liverpool", kai Roberto Firmino susižeidė čiurną.

Kalbėdamas apie "Man Utd" komandos situaciją, J. Kloppas teigė, kad "raudonieji" privalėjo įveikti varžovus.

"Kai "United" yra toks pažeistas, tu privalai jį įveikti", – pareiškė vokietis. – Žaidėme be jokio greičio. Tikėjomės kur kas geresnio futbolo. Tai yra vienos tų rungtynių, po kurių nesijauti gerai, nes žinai, kad galėjai iškovoti tris taškus".

"Prieš rungtynes "United" buvo favoritas, tačiau po to, kas atsitiko pirmajame kėlinyje, mes tapome tais, kurie negalėjo pralaimėti. Žmonės pradėjo galvoti, kad jeigu negalime įveikti tokios komandos, kažkas su mumis yra negerai", – tęsė strategas.

Vėliau kalbėdamas apie pačias rungtynes, J. Kloppas sakė: "Jos buvo keistos. Startas buvo geras, tačiau dėl traumų visiškai praradome žaidimo ritmą.

Vaikinai nesijautė gerai, mačiau tai jų veiduose. Aš pats stovėdamas prie atsarginių suolo pagalvojau, kas su šiomis rungtynėmis ne taip. "United" žaidė su visiškai skirtinga saugų ir puolėjų linija. Mes praradome ritmą ir nebesugebėjome grįžti į rungtynes.

Nelabai iš šių rungtynių ir bus galima kažką prisiminti."

"Liverpool" po lygiųjų pranašumą prieš "Manchester City" sudegino iki taško.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...