J. Kloppas po mačo su "Aston Villa" buvo nepatenkintas VAR teisėjų darbu

"Premier" lygos lyderiai "Liverpool" futbolininkai šeštadienį išgyveno tikrą dramą, kuomet tik paskutinėmis rungtynių akimirkomis sugebėjo palaužti "Aston Villa" futbolininkus.

Lygos naujokai pirmavo po 21-ąją minutę Trezeguet pelnyto įvarčio, tačiau pačioje mačo pabaigoje Andrew Robertsonas rezultatą išlygino, o Sadio Mane išplėšė pergalę Liverpulio ekipai.

Tiesa, "Liverpool" įvartį pelnė ir 28-ąją susitikimo minutę, kuomet kamuolį į vartus pasiuntė Roberto Firmino, tačiau po VAR peržiūros jis buvo atšauktas dėl minimalios nuošalės.

Tiesa, net ir VAR peržiūra neįtikino didžiosios dalies aistruolių ar ekspertų, kurie įsitikinę, kad R. Firmino nebuvo nuošalėje, tačiau "Premier" lyga savo pranešime teigė, jog nuošalėje buvo puolėjo pažastis.

Tokiu sprendimu po rungtynių buvo nepatenkintas ir "Liverpool" strategas Jurgenas Kloppas.

"Nuošalėje buvo jo pažastis? - po rungtynių nepatenkintas klausė J. Kloppas. - Laimėjome rungtynes, todėl dabar tai nėra taip rimta. Bet reikia suprasti, kad kalbame apie rimtus incidentus. Nėra gerai, kad mes kalbame apie tai, kas visiems kelia juoką.

Jei atvirai, tai nėra juokinga. Treneriai praranda darbus dėl to, jog pralaimi futbolo rungtynes.

Nenoriu, kad visa tai tęstųsi ir toliau. Turime aiškiau apibrėžti VAR naudojimą. Tikrai nesakau, kad kažkas priima tokius sprendimus tyčia", - kalbėjo "Liverpool" strategas.