J. Kloppas: "Pepas žino, kad lyga dar neturi naujo čempiono"

Jurgenas Kloppas kratosi nuo nuomonių apie tai, kad gera sezono pradžia "Liverpool" komandą priartino prie "Premier" lygos titulo.

"Raudonieji" sezoną pradėjo penkiomis pergalėmis iš tiek pat galimų, kai tuo metu pagrindiniai jų konkurentai – "Man City" – jau spėjo pralaimėti ir sužaisti lygiosiomis.

Šį vakarą "Liverpool" laukia akistata su Londono "Chelsea". Pergalės atveju Europos čempionai susigrąžins turėtą penkių taškų pranašumą prieš "Man City".

P. Guardiola dar po pralaimėtų rungtynių "Norwich" komandai į žurnalisto klausimą, ar jį neramina turimas penkių taškų deficitas, sarkastiškai atsakė, jog sveikina "Liverpool" komandą su iškovotu titulu.

"Niekas dar nėra laimėta", – iškart pasakė J. Kloppas. – Pepas tai žino, todėl, kaip aš ir įsivaizduoju, jis tai pasakė juoko forma".

"Lygoje praktiškai nėra komandų, kurios apačioje būtų visiškai be taškų. Mes turime "Watford" pavyzdį, kurie, nepaisant savo dabartinės pozicijos, dabar nusipelnė turėti 5-7 taškus.

"Wolves" šiuo metu taip pat yra susidūręs su sunkumais, tačiau nėra jokių abejonių, kad jie pradės kilti į viršų. Mes jau šį sezoną galėjome įsitikinti, kad lyga yra kiek kitokia nei praėjusiais metais.

Neabejoju, kad Pepas juokavo kalbėdamas apie čempioną, nes iki šio momento dar nieko rimto neįvyko.

Sužaidėme penkias rungtynes, tačiau daug dalykų gali nutikti. Mes negalime galvoti, kad jau esame atsiplėšė stipriai į priekį. Vienintelė mintis galvoje yra sekančios rungtynės", – kalbėjo specialistas.