J. Kloppas neplanuoja pasirašyti naujos sutarties su "Liverpool"

Jurgenas Kloppas bendraudamas su Vokietijos žiniasklaida pripažino, kad 2022-ieji metai "Liverpool" klube jam gali būti paskutiniai.

Praėjusį sezoną į triumfą UEFA Čempionų lygoje "raudonuosius" atvedęs vokietis sulaukė pasiūlymo pasirašyti naują pelningą sutartį su "Liverpool" klube, tačiau tokia galimybė buvo atmesta pačio stratego.

"Liverpool" sirgaliai dar gali atsikvėpti – dabartinis kontraktas baigsis galioti tik po trejų metų. Visgi J. Kloppas pripažino, kad po šios sutarties jo greičiau nebeliks Liverpulyje.

"Panašu, kaip taip", – paklaustas, ar planuoja išeiti į atostogas po kontrakto pabaigos su "Liverpool", atsakė J. Kloppas.

"Negaliu pasakyti, kad taip ir atsitiks, tačiau jeigu matysiu, kad daugiau nebegaliu tęsti ir man yra reikalinga pertrauka, tuomet turėsiu priimti šį sprendimą.

Šiuo metu vis dar jaučiu didžiulę energiją, tačiau kaip ir visada yra viena problema – aš negaliu kažko atlikti po truputi. Atlieku viską arba nieko."

Turiu naujuotą, kad po metų pertraukos mano energijos lygis vėl pakiltų ir galėčiau savo darbą atlikti taip, kaip ir esu įpratęs", – pridūrė vokietis.