J. Kloppas neabejoja: "Solskjaeras dirbs Mančesteryje ir kitą sezoną"

Savaitgalį "Old Trafford" stadione įvyks dviejų principinių varžovų susirėmimas – "Manchester United" namuose susigrums su dėl titulo kovojančiu "Liverpool".

Pirmajame šių komandų tarpusavio susitikime "Man Utd" kartu su Jose Mourinho buvo pamokytas – komanda įsirašė nesėkmę, o pats portugalas po šių rungtynių neteko darbo klube.

Toks scenarijus šį kartą neturėtų atsitikti – Ole Gunnaras Solskjaeras nepriklausomai nuo rezultatų tęs savo darbą. Tokios nuomonės laikosi norvergo kolega Jurgenas Kloppas.

"Jis turi sugebėjimų dirbti šį darbą, kurio jis nusipelno visu šimtu procentų", – spaudos konferencijoje teigė J. Kloppas.

"Man Utd" prie Solskjaero yra praradęs viso labo du taškus Anglijos "Premier" lygoje. "Liverpool" strategas mano, kad "raudonųjų velnių" klubui neliks kito pasirinkimo, kaip tik pasamdyti norvegą pilnam darbo etatui.

"Ar jūs gali įsivaizduoti situaciją, kai klubas pareiškia, jog samdys naują trenerį vietoj Solskjaero. Įsivaizduokite, kas atsitiktų, jeigu tas treneris pralaimėtų savo pirmąsias rungtynės. Tai neįmanoma.

Neturiu jokių abejonių, kad jis bus šios komandos treneriu ir kitą sezoną. Tai daugiau nei akivaizdu", – įsitikinimo neslėpė J. Kloppas.

"Liverpool" ir "Manchester United" futbolininkai į kovą stos šį sekmadienį.