J. Kloppas apie "Borussia" kvietimą sugrįžti: "Gal jie išprotėjo?"

"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas papasakojo, kaip praėjusiais metais Dortmundo "Borussia" vadovai kvietė jį sugrįžti.

J. Kloppas treniravo "Borussia" klubą 2008-2015 m., su juo du kartus - 2011 ir 2012 metais - laimėjo Bundesligą, 2013 m. žaidė Čempionų lygos finale. Po to vokietis persikėlė į Liverpulį.

Visgi praėjusių metų vasarą treneris sulaukė "Borussia" vadovo Hanso Joachimo Watzke kvietimo sugrįžti. Ir jį atmetė.

"Buvau lėktuve, kai suskambo mano telefonas. Tai buvo H. J. Watzke. Jis pasakė: Jurgenai, turi grįžti pas mus. Nusijuokiau manydamas, kad tai pokštas. Paklausiau, ar jis išprotėjo? O gal yra girtas? Kaip jiems apskritai kilo tokia mintis? Turiu dar kelerius metus padirbėti su "Liverpool". Nežinau, kiek rimtas buvo jo sumanymas, bet akivaizdu, kad H. J. Watzke tikrai norėjo sužinoti mano reakciją", - pasakojo J. Kloppas.

Tuo metu H. J. Watzke kątik išleistoje autobiografinėje knygoje "Tikroji meilė: Gyvenimas su BVB" papasakojo apie šį epizodą.

"Žinojau, kad Jurgeno atsakymas bus neigiamas. Tačiau buvome nusprendę judėti kita kryptimi ir keisti savo strategiją, tad privalėjau paklausti J. Kloppo apie galimą sugrįžimą. Nesitikėjau, kad sutiks, bet niekada nebūčiau sau atleidęs, jei nebūčiau to pasiteiravęs", - rašė H. J. Watzke.

Vis tik J. Kloppas teigė, kad Dortmundo klubui durų niekada neužtrenks: "Galbūt jiems kažkada prireiks mano paslaugų, tad kodėl gi ne? Neatmetu tokios galimybės. Tačiau nemanau, kad tai gali įvykti artimiausiu metu."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...