J. Kloppas apie artėjantį "Premier" lygos sezoną: "City" ir vėl bus aiškūs favoritai

Praėjusį sezoną per žingsnį nuo "Premier" lygos torfėjaus likusi "Liverpool" sugebėjo triumfuoti UEFA Čempionų lygoje, kuomet finale įveikė kitą Anglijos komandą - Londono "Tottenham".

Šiuo metu su komanda Jungtinėse Amerikos Valstijose viešintis "Liverpool" strategas Jurgenas Kloppas tikino, kad kol kas nesižvalgo į varžovus, o aiškiais favoritais kitą sezoną triumfuoti "Premier" lygoje ir vėl laiko "Manchester City" futbolininkus.

"Esu susikoncentravęs tik ties "Liverpool" ekipa. Visiškai.

Būtų puiku, jei ir vėl galėtume būti kažkur netoli "Man City", nes tik tokiu atveju turėsime šansų juos aplenkti. Jau dabar akivaizdu, kad "City" ir vėl bus aiškūs favoritai.

Jų situaciją yra labai gera. Jie tai parodė dar praėjusį sezoną. "City" žaidėjų noras bei atsidavimas, kurį jie rodė, buvo tiesog įspūdingas.

Nemanau, kad jie būtų surinkę 98 taškus, jei mūsų nebūtų šalia. Tuo pačiu mes patys nebūtume surinkę 97 taškų, jei priekyje nebūtų "City".

Viso sezono metu mes įnirtingai kovojome, darėme nuolatinį spaudimą ir būtent tai lėmė tokį rezultatą", - sakė J. Kloppas.

Vokietis taip pat patikino, jog nesitiki, kad dėl "Premier" lygos trofėjaus ir vėl kovos tik dvi ekipos.

"Visos komandos pradės viską iš naujo. Nebus taip, kad kovos tik "City" ir "Liverpool", o visi kiti tik stebės mūsų kovą. "Premier" lygoje viskas yra kitaip. Visos rungtynės čia yra itin sunkios.

Matote, ką transferų rinkoje daro ar ruošiasi daryti "Manchester United". "Arsenal" taip pat nori stiprintis. "Chelsea" situacija sunkesnė, bet jie galės susigrąžinti savo išnuomotus jaunuosius futbolininkus.

Galbūt niekas nenori to girdėti, bet "Everton" ekipa taip pat kasmet stiprėja. Jie jau atliko keletą gerų ėjimų šią vasarą, o jų komanda buvo pajėgi ir praėjusį sezoną.

Mums reikės atlikti labai daug darbo ir neturėtume galvoti tik apie tai, kaip įveikti "City". Tai nėra vienintelis mūsų uždavinys, kadangi jų yra kur kas daugiau", - pridėjo "Liverpool" strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...