Išsiskyrė "Real" vadovybės ir Z. Zidane'o nuomonės dėl D. Ceballoso

Europos iki 21-erių metų čempionatu besimėgaujantis Dani Ceballosas kitą sezoną Madrido "Real" klube nežais.

Vis dar didžiuliu talentu laikomas 22-ejų metų saugas paskutiniu metu aktyviai yra siejamas su "Milan" klubu, tačiau AS šaltiniai atskleidžia, kad jeigu Madrido ekipa ir apsispręs atsisveikinti su žaidėju, favoritu įsigyti jį bus Londono "Tottenham".

Ispanijos rinktinės žaidėjams artimas žurnalistas Sergio Santosas nurodo, kad dėl D. Ceballoso yra išsiskyrusios "Real" klubo vadovybės bei Zinedine'o Zidane'o nuomonės.

Jau žinoma, kad D. Ceballosas 2017 metais buvo įsigytas be didesnio Z. Zidane'o įsikišimo, tačiau dabar prancūzo žodis yra svarbiausias atliekant transferus.

Pasak AS, Madrido "Real" vadovybė vertina saugą ir neabejoja jo talentu, todėl nori D. Ceballosą paskolinti arba bent jau parduodant įtraukiant galimybę jį susigrąžinti už tam tikrą mokestį.

Visgi Z. Zidane'as yra pareiškęs, kad nemato šio futbolininko savo komandose planuose, todėl jį nori parduoti be jokių papildomų sąlygų.

Jeigu bus prieita prie Z. Zidane'o nuomonės, Madrido "Real" už žaidėją ketina prašyti mažiausiai 50 mln. eurų. Mažesnės vertės pasiūlymų "baltieji" net nesiruošia klausyti, nebent į sandorį bus įtrauktos jiems palankios sąlygos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...