Įpykęs Z. Zidane'as: "Po įvarčio sustojome žaisti"

Madrido "Real" komanda šeštadienį vakare nepasinaudojo idealia proga bent laikinam prieš "Barceloną" įgyti šešių taškų pranašumą. "Baltieji" prieš pat pridėtą laiką praleido įvartį ir turėjo tenkintis lygiosiomis 1:1 su "Real Valladolid".

Po rungtynių itin nepatenkintas savo komandos pasirodymu liko Zinedine'as Zidane'as. Prancūzą ypatingai įsiutino žaidimas gynyboje, kai komanda jau turėjo minimalų pranašumą.

"Jaučiu blogą skonį, nes antrajame kėlinyje įvykdėme sunkiausią užduotį – įmušė į jų vartus. Tai padaryti buvo sunku, nes paprasčiausiai nežaidėme gerai", – sakė strategas.

"Manau, kad pirmasis kėlinys buvo geresnis – pritrūko tik įvarčio. Prieš išlyginamąjį įvartį mes kažkodėl pametėme pozicijas gynyboje. Turėjome išspirti kamuolį iš pavojingos zonos, tačiau atsitiko priešingai.

Mums reikia gerokai pagerinti savo žaidimą. Negalime gerai žaisti tik 60 minučių, o per likusį laiką ilsėtis. Bet kas gali įveikti bet ką, tačiau į aikštę turi žengti nusiteikęs kovoti visas 90 minučių", – nusivylimo neslėpė prancūzas.

Į startinę sudėtį šiose rungtynėse netikėtai buvo įtrauktas Jamesas Rodriguezas, kuris sužaidė apie 55 minutes. Z. Zidane'as, kuris prieš kelis sezonus neparodė didelio pasitikėjimo kolumbiečio, šį kartą liko patenkintas jo pasirodymu.

"Jamesas žaidė gerai. Jis turėjo smulkų sutrenkimą, todėl negalėjo žaisti pilnų rungtynių. Nenorėjome rizikuoti, todėl į aikštę metėme Vinicių", – pridūrė Z. Zidane'as.