Intriga keliasi į Madridą: "Barcelona" ir "Real" akistatoje – lygybė

Trečiadienį vakare Ispanijoje įvyko tikras futbolo desertas – pirmajame Karaliaus taurės turnyro pusfinalio mače "Barcelona" susigrūmė su Madrido "Real" komanda.

Pilnutėliame "Camp Nou" stadione pranašumo neįrodė nė viena komanda – antrajame kėlinyje atsitiesusi "Barca" pasiekė lygiąsias 1:1 ir visą intrigą perkėlė į atsakomąsias rungtynes.

Rungtynės prasidėjo svečių iš Madrido agresyviu žaidimu. Varžovus jų pačių aikštės pusėje pasitikę "baltieji" netrukus buvo apdovanoti už šį darbą – 6-ąją minutę "Camp Nou" buvo nuliūdintas savo didžiausių priešų įvarčiu.

"El Clasico" dvikovoje debiutavęs 18-metis Vinicius Junioras atliko perdavimą į baudos aikštelę, Karimas Benzema jį sėkmingai sustabdė, atidavė perdavimą prie vartų stovėjusiam Lucui Vazquezui ir šis atsikirtęs nuo varžovo nuginklavo šeimininkų vartus.

Po praleisto įvarčio "Barcelona" perėmė rungtynių kontrolę ir tam tikrą laiką dominavo aikštėje. Svečiams, o ypatingai Marcelo, daug problemų kėlė Malcomo ir Nelsono Semedo duetas.

"Barca" pirmajame kėlinyje po standartinės situacijos pataikė į vartų konstrukciją, tačiau į pertrauką nužygiavo atsilikinėdama įvarčio skirtumu.

Antrajame kėlinyje "Barca" rodė didesnį norą puolime ir 57-ąją minutę nudžiugino savo žiūrovus. Pirmąjį Luiso Suarezo smūgį nuo vartų linijos ištraukė Sergio Ramosas, tačiau kamuolys baudos aikštelėje patogiai nuskriejo link Malcomo kojų ir šis galingu smūgiu pasiekė savo įvartį.

Per likusį rungtynių laiką progų pasižymėti turėjo ir vieni, ir kiti. Iitin gerą galimybę įmušti turėjo po keitimo pasirodęs Garethas Bale'as, kai Ter Stegenas išbėgo iš vartų ir paliko gynėjus juos ginti, tačiau "Real" žvaigždė uždelsė atlikti smūgį ir galiausiai kamuolį blokavo N. Semedo.

Komandos išsiskyrė lygiosiomis, kurios palieka klaustuką dėl Karaliaus taurės finalininko. Atsakomosios rungtynės Madride įvyks vasario 27 dieną.

Rezultatas:

"Barcelona" 1 - 1 "Real Madrid"
6' [0 - 1] L. Vazquez
57' [1 - 1] Malcom


Startinės sudėtys:

"Barcelona": M.Ter Stegenas, N.Semedo, G.Pigue, C.Lenglet, J.Alba, I.Rakitičius, S.Busquetsas, Ph.Coutinho, Arthur, L.Suarezas, Malcomas.

"Real Madrid": C.Navasas, D. Carvajalis, S.Ramosas, R.Varane, T.Kroosas, L.Modričius, K.Benzema, Marcelo, L.Vazquezas, M.Llorente, Vinicius Jr.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...