"Inter": "Icardi ir Nainggolanas nėra mūsų planuose"

Panašu, kad Mauro Icardi ir Radja Nainggolanas bus priversti ieškotis naujos komandos.

Milano "Inter" direktorius Beppe Marotta pareiškė, kad klubas nemato abiejų futbolininkų kito sezono planuose, todėl su jais šią vasarą bus baigtas bendradarbiavimas.

M. Icardi situacija jau žinoma kurį laiką, tačiau klubo vadovybės ir stratego Antonio Conte taip pat netenkina R. Nainggolanas, kuris prie "Inter" prisijungė tik praėjusią vasarą.

"Kai kuriate projektą, turite rasti tinkamus žmones jam, – "Sky Italy" sakė Marotta. – Mes turėjome galimybę asmeniškai pasikalbėti su žaidėjais. Mes suprantame jų kontraktų situaciją, tačiau mes kaip klubas išreiškėme savo poziciją, kuri, mūsų įsitikinimu, yra svarbiausia".

"Abu žaidėjai puikiai žino, kad jie nėra komandos planuose. Tai nereiškia, kad mes abejojame jų talentu, mes juos ir toliau matome kaip du puikius futbolininkus.

Visgi manome, kad lygas laimi žaidėjų grupė, o talentas atneša pergales tik pavienėse rungtynėse. Mūsų prioritetas yra triumfas lygoje. Su visa pagarba abiems žaidėjams, jie nėra mūsų projekto dalis", – pareiškė "Inter" direktorius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...