"Inter" fanų nepradžiugino M. Icardi įvartis rungtynėse su "Genoa"

Milano "Inter" puolėjas Mauro Icardi po kelių mėnesių nežinomybės grįžo į aikštę ir pelnė įvartį "Serie A" pirmenybėse.

Jo atstovauja "Inter" trečiadienį rezultatu 4:0 sutriuškino "Genoa". M. Icardi pasižymėjo nuo 11 metrų žymos bei atliko rezultatyvų perdavimą Ivanui Perišičiui.

M. Icardi pastaruosius kelis mėnesius nežaidė dėl nesutarimų su klubo vadovybe. Abi šalys siekė pratęsti kontraktą, tačiau M. Icardi užsinorėjus didžiulės algos, kalbos apie naują kontraktą buvo baigtos.

Į Genują palaikyti "Inter" komandos atvykę sirgaliai taip lengvai atleisti argentiniečiui neketina. Prieš mačą iš jų tribūnos pasigirdo ši žinutė puolėjui: "Dink iš klubo, tu š**o gabale."

"Inter" fanų nepradžiugino ir M. Icardi įvartis. Vaizdo įraše užfiksuota, kaip po jo įvarčio keli fanų grupės lyderiai ragina kitus patylėti.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Icardi scores, but chiefs of Inter hard fans tell fans not to celebrate<br>(Inter ultras released a very harsh statement against him) <a href="https://t.co/4stwXFWAA5">pic.twitter.com/4stwXFWAA5</a></p>&mdash; Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) <a href="https://twitter.com/tancredipalmeri/status/1113533909692764167?ref_src=twsrc%5Etfw">April 3, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>