Intensyvioje "Chelsea" ir "Leicester" futbolininkų akistatoje – lygiosios

Franko Lampardo sugrįžimas į "Stamford Brige" stadioną nebuvo pažymėtas taip reikalinga pergale.

2-ajame ture Londono "Chelsea" futbolininkai susigrūmė su "Leicester" komanda. Puikiai rungtynes pradėję "mėlynieji" ir vėl susidūrė su sunkumais antrajame kėlinyje – kontrolę perėmusios "lapės" pasiekė lygiąsias 1:1.

Pirmose sezono rungtynėse skaudžią nesėkmę Mančesteryje patyrę "Chelsea" futbolininkai susitikimą namuose pradėjo itin aukšta nata – "Leicester" ekipai niekaip nepavyko išeiti iš šeimininkų spaudimo.

Jau 7-ąją minutę "mėlynieji" džiaugėsi pranašumu – Wilfredą Ndidi iš pasalų užklupęs jaunasis Masonas Mountas perėmė kamuolį prie pat baudos aikštelės ribų ir tiksliu smūgiu išvedė "Chelsea" į priekį.

Pirmajame kėlinyje "Leicester" ekipai ir teko didžiąją laiko dalį tvarkytis gynyboje, tačiau kur kas pozityvesnės buvo kitos 45 minutės.

"Chelsea" antrajame kėlinyje jau buvo nepanašus į save, o "Leicester" visiškai perėmė rungtynių kontrolę.

67-ąją minutę rezultatas tapo lygus, kai po kampinio galva kamuolį į varžovų vartus nukreipė iš pradžių varžovams įvartį padovanojęs W. Ndidi.

Per likusį laiką "Chelsea" taip ir nesusikūrė realių progų pasižymėti, kai tuo metu "Leicester" kėlė rimtą pavojų Kepos vartams. Itin puikią progą turėjo Jamesas Maddisonas, tačiau šis smūgiavo per stipriai būdamas dviejų metrų atstumu nuo vartų.

"Chelsea" lieka su vienu tašku, o "Leicester" ekipai tai buvo antrosios lygiosios iš eilės.

Rezultatas:

"Chelsea" 1 - 1 "Leicester"
7' [1 - 0] M. Mount
67' [1 - 1] W. Ndidi

Turnyrinė lentelė: