Į "Milan" sugrįžęs Z. Ibrahimovičius: "Turiu viską įrodyti iš naujo"

Zlatanas Ibrahimovičius šiek tiek mažiau nei po aštuonerių metų grįžo į Italijos sostinę.

38-erių metų futbolininko laukia greičiausiai paskutinis, bet ne lengviausias karjeros iššūkis – jis grįžta į "Milan" klubą, kuris šį sezoną išgyvena tikrą žaidimo krizę.

Anksčiau dvejus metus "Milan" marškinėlius vilkėjęs ir "Serie A" titulą nuskynęs Z. Ibrahimovičius savo pirmajame interviu pripažino, kad praeities nuopelnai dabar jau nebeturi jokios reikšmės.

Švedas su "Milan" susitarė dėl kontrakto iki sezono pabaigos, tačiau į sandorį buvo įtraukta galimybė pratęsti bendradarbiavimą dar vieneriems metams.

"Jeigu kažką sugebėsiu duoti per tuos šešis mėnesius, tuomet liksiu ir kitiems metams", – teigė puolėjas. – Nenoriu čia likti tik dėl to, jog esu Ibrahimovičius".

"Tai, ką pasiekiau praeityje, nebeturi jokios reikšmės. Turiu daug ką įrodyti ir pats sau. Asmeniškai esu išsikėlęs iššūkį, o norėdamas žengti į priekį kartu su komanda, turiu turėti tinkamą atsidavimą ir mentalitetą.

Jeigu būsiu aikštėje ir nesugebėsiu atnešti rezultatų, tuomet geriau į mano vietą pasikviesti kažką kitą. Žaidimo stilius čia daugiau nebėra toks pat, tačiau aš žinau ką turiu padaryti, kai esu aikštėje", – pasakojo Z. Ibrahimovičius.

"Milan" šiuo metu "Serie A" pirmenybėse užima 11-ąją poziciją. Pirmadienį komandos laukia rungtynės su Genujos "Sampdoria".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...