Į Marcelo vietą besitaikantis F. Mendy: "Žinau, kur turiu pagerinti savo žaidimą"

Prieš savaitę oficialiose Madrido "Real" rungtynėse debiutavęs Ferlandas Mendy pernelyg neliko patenkintas savo pirmuoju pasirodymu.

Nepaisant pačio futbolininko nuomonės, nemaža dalis Ispanijos futbolo gerbėjų sutiko, kad prancūzas sužaidė puikias rungtynes prieš "Villarreal". F. Mendy buvo patikėta užduotis susitvarkyti su Samueliu Chukwueze, kuris praėjusį sezoną skriaudė tiek Marcelo, tiek kitus "Real" gynėjus.

F. Mendy su šia užduotimi susitvarkė be problemų – perspektyvus "Vilarreal" krašto puolėjas buvo pakeistas antrojo kėlinio pradžioje.

"Su gynybėmis užduotimis man pavyko susitvarkyti puikiai, tačiau nebuvau patenkintas tuo, kaip sekėsi puolime.

Žinau, kad galiu duoti gerokai daugiau, kai žaidimas pasisuka ties perdavimais į baudos aikštelę. Ties tuo turiu dar dirbti", – neslėpė futbolininkas.

Apie 50 mln. eurų "Real" klubui kainavęs kairiojo krašto gynėjas buvo įsigytas su tikslu ne tik sudaryti konkurenciją Marcelo, bet ir tapti jo įpėdiniu šioje pozicijoje.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/rnGlwWUm078" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...