"Honved" kapitonas: dabar esame naujos komandos kūrimo procese

Į Vilnių atvykusios Budapešto „Honved“ komandos nariai kalbėjo apie lūkesčius šį kartą sužaisti geriau ir ištaisyti savo klaidas.

Pirmose rungtynėse „Žalgiris“ turėjo teritorinį pranašumą ir sukūrė daugiau progų, tačiau pasinaudojusi varžovų klaidomis „Honved“ ekipa įmušė tris įvarčius ir laimėjo 3:1.
 
Nepaisant turėto pranašumo, Vengrijos klubas rungtynėms ruošiasi labai rimtai. Į Lietuvą „Honved“ trečiadienį atskrido užsakomuoju reisu. 
 
Komandą treniruoja italas Giuseppe Sannino, kuris kelis sezonus yra dirbęs ir su „Serie A“ klubais. Per savo pagalbininką vertėją jis rungtynių išvakarėse atsakė ir į Lietuvos žiniasklaidos klausimus.
 
„Atvykome čia patekti į kitą etapą. Suprantame, kad pirmas rungtynes galėjome užbaigti geriau, bet dėl to esame dabar labiau susikaupę. Žinome, kad „Žalgiris“ pakeitė trenerį, o kai tai įvyksta, kiekvienas žaidėjas pasistengia dar šiek tiek labiau. Gerbiame varžovą, bet turime savo tikslą žengti toliau“, - kalbėjo G. Sannino.
 
„Honved“ kapitonas Djordje Kamberis pripažino, kad pasiekti pergalę namuose buvo sunku. „Pirmose rungtynėse „Žalgiris“ buvo geresnėje fizinėje formoje, nes dabar sezonas Lietuvoje įpusėjęs. Mes turėjome kelias sunkias savaites pasiruošimo ir dabar esame naujos komandos kūrimo procese. Tikimės šį kartą sužaisti geriau, ištaisyti savo klaidas. Turime tikslą pasiekti kuo aukštesnį lygį“, - kalbėjo D. Kamberis.
 
Jis nesureikšmino to, jog rungtynės vyks ant dirbtinės vejos: „Nemanau, kad tai turės įtakos, mes esame įpratę. Tik paskutinius 3-4 mėnesius turime naują treniruočių kompleksą. Prieš tai, ir žiemos metu, treniravomės ant panašių aikščių. Bet kokiu atveju, apie aikštę negalvojame.“ 
 
Pirmose rungtynėse įvartį pelnęs „Honved“ puolėjas Davidas N’Gogas patikino, kad dėl turimos persvaros atsipalaiduoti neketina. 
 
„Mūsų lukesčiai – patekti į kitą etapą. Rungtynės nebus lengvos, bet esame pasiruošę. Varžovas yra pajėgus, šiame turnyre lengvų rungtynių nebūna. Į jas žiūrime labai rimtai. Mūsų tikslas Europos lygoje – žengti kuo toliau“, - teigė D. N’Gogas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...