H. Ziyechas paaiškino, kodėl nusprendė likti "Ajax" gretose

Praėjusį sezoną visą Europą nustebinusi Amsterdamo "Ajax" ekipa šią vasarą prarado keletą svarbių žaidėjų, tačiau prieš keletą dienų kiek netikėtai pranešė, kad naują kontraktą su klubu pasirašė Hakimas Ziyechas.

26-erių marokiečio paslaugomis šią vasarą domėjosi "Sevilla" bei "Bayern" ekipos, tačiau H. Ziyechas paaiškino, kodėl nusprendė likti "Ajax" gretose.

"Man labai patinka žaisti "Ajax" komandoje. Labai džiaugiuosi, kad tai bus jau ketvirtasis mano sezonas čia.

Esu tikras, kad "Sevilla" yra puikus klubas, tačiau nuolat sakiau, kad jei paliksiu "Ajax", kitur sąlygos turi būti idealios. "Sevilla" man nesuteikė tokio jausmo, todėl nusprendžiau geriau likti čia.

Žinoma, galėjau ilgiau laukti pasiūlymo iš "Bayern", bet jaučiau, kad atėjo metas išsklaidyti abejones dėl savo ateities.

Jei "Bayern" manęs norėjo, galėjo pateikti pasiūlymą anksčiau. Manau, kad visi matė, ką mes nuveikėme praėjusį sezoną ir supranta, kokia buvo mano rolė komandoje", - bendraudamas su AD sakė H. Ziyechas.

Praėjusį sezoną krašto puolėjas "Ajax" gretose sužaidė 49 rungtynes, pelnė 21 įvarčius ir atliko 24 rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...