H. Mkhitaryanas grįžta į rikiuotę

Ketvirtadienio vakarą Europos lygos antrajame ture "Manchester United" klubas namuose priima svečius iš Ukrainos "Zorya Lohansk" futbolininkus, o į aikštelę sugrįžti gali saugas Henrikhas Mkhitaryanas.

27 metų futbolininkas, mėnesio pradžioje patyręs šlaunies traumą atstovaudamas Armėnijos rinktinei, nežaidė nuo pralaimėjimu pasibaigusio Mančesterio derbio, kuomet jis buvo pakeistas po pirmojo kėlinio.

Armėnas praleido paskutines ketverias "Man Utd" rungtynes, tačiau dabar vėl dalyvauja komandos treniruotėse ir gali pasirodyti aikštėje prieš antrąją vietą Ukrainos lygoje užimančią "Zorya" ekipą.

Tačiau "United" vyriausiajam treneriui Jose Mourinho gali tekti remtis be trijų futbolininkų - Luke'o Shaw, Anthony Martialio bei Zlatano Ibrahimovičiaus.

Shaw sveiksta po kirkšnies problemos, o Martialis nerungtyniavo prieš "Premier" lygos čempionus "Leicester City" dėl galvos traumos, patirtos rungtynėse su "Watford".

Tuo tarpu Ibrahimovičius pirmadienį buvo pastebėtas Milane, o Italijos spauda praneša, jog Mourinho švedui suteikė trumpas atostogas iki Anglijos čempionato rungtynių savaitgalį su "Stoke".

Po pirmųjų susitikimų A grupėje "Man Utd" sėdi lentelės dugne, 0-1 pralaimėję "Feyenoord" futbolininkams, o "Zorya" su "Fenerbahce" išsiskyrė taikiai 1-1.

manutd.lt