H. Llorisas: "Liverpool" ir "Man City" yra pagrindiniai pretendentai triumfuoti lygoje"

Londono "Tottenham" šeštadienį antrajame "Premier" lygos ture sužaidė lygiosiomis 2:2 su čempionų titulą ginančia "Manchester City" ekipa.

Nors "miestiečiai" dominavo viso susitikimo metu, "pentinai" sugebėjo išplėšti tašką, o prie to svariai prisidėjo ir vartų sargas Hugo Llorisas.

Patyręs prancūzas, bendraudamas su "Evening Standard", teigė, kad "Man City" bei "Liverpool" šį sezoną ir vėl bus pagrindiniai pretendentai triumfuoti lygoje, tačiau jo komanda taip pat nesiruošia lengvai pasiduoti.

"Šį sezoną akcentuojame tai, kad jei negalime laimėti tam tikrų rungtynių, privalome jų bent nepralaimėti, ypač kai žaidžiame su tokiomis komandomis kaip "Manchester City".

Šis aspektas yra labai svarbus, jei norime kovoti su stipriausiomis lygos komandomis. Praėjusį sezoną buvo tokių rungtynių, kurias pralaimėjome, nors galėjome iškovoti bent tašką. Visi žinome, kaip sunku rungtyniauti su "City", todėl šis rezultatas turėtų mums suteikti pasitikėjimo savimi.

Tenka pripažinti, kad "Liverpool" ir "Man City" yra pagrindiniai pretendentai triumfuoti lygoje. Mes padarysime viską, kad atsidurtume viršūnėje, tačiau tokį stabilumą išlaikyti yra be galo sunku", - kalbėjo H. Llorisas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...