H. Kane'as: "Žinoma, kad tikėjausi geresnės sezono pradžios"

Londono "Tottenham" lyderis Harry Kane'as pripažįsta, kad tikėjosi visai kitokios sezono pradžios, tačiau dėl to stipriai nepanikuoja.

"Tottenham" šį savaitgalį grįžo į pergalių kelią, o pats H. Kane'as įmušė 11 metrų baudinį. Visgi "Spurs" jau yra patyręs tris pralaimėjimus šiame sezone, o puolėjas taip pat negali pasigirti įspūdinga statistika - tik trys įvarčiai.

"Žinoma, jaučiuosi, jog galėjau žaisti gerokai geriau daugumoje šio sezono rungtynių", - pripažino anglas. - Dvikova su "Brighton" tikriausiai buvo vienintelė, kurioje likau patenkintas savo pasirodymu".

"Jaučiuosi gana gerai. Būdamas puolėju tu visada esi stebimas atidžiau nei bet kuris kitas žaidėjas. Toks yra mūsų puolėjų gyvenimas. Kartais tu sulauki progų, jų nerealizuoji ir jautiesi, jog galėjai padaryti daugiau. Vienintelis dalykas, ką galvoji po tokių dvikovų, jog gali pagerinti savo žaidimą.

Įmušiau šį sezoną tris įvarčius, kas tikrai nėra tragiška. Žinoma, kai nustatai standartus iš ankstesnių sezonų, žmonės pradeda kalbėti apie tai, kodėl nebežaidžiau taip, kaip anksčiau.

Puolėjai visada turi ir blogų, ir gerų atkarpų. Svarbiausias dalykas, kurį turiu padaryti aikštėje, tai suteikti pagalbą komandai. Įvarčiai yra bonusas prie viso sunkaus darbo", - pridūrė H. Kane'as.