H. Kane'as: "Niekada nesimuliavau pražangų"

Harry Kane'as nesupranta kritikos, kurią gauna pražangų simuliavimo atveju.

26-erių metų futbolininkas teigia, kad niekada neteisėtais būdais nebandė išprovokuoti pražangos, nors ir nemaža dalis kalba priešingai.

"Niekada tuo neužsiėmiau ir tikiuosi, kad to daryti nereikės", – į klausimą, ar jis kada nors yra simuliavęs pražangą, atsakė H. Kane'as.

Puolėjas šį sezoną jau buvo įsivėlęs į situacijas, kurių metų galėjo būti skirta tiek pražanga, tiek geltona kortelė už simuliaciją.

"Iškart po rungtynių su "Arsenal" sakiau, kad situacija buvo 50 ant 50. Panaši į tą, kuri buvo sušvilpta mūsų nenaudai prieš metus "Wembley' stadione. Tai dažnai nutinka futbole.

Aš tas žaidėjas, kuris stengiasi kuo įmanoma labiau išnaudoti kūną. Aikštės viduryje arba paprastos standartinės situacijos metu kiekvieną kartą už panašias pražangas yra skiriamas laisvas smūgis. Tačiau, kai tai įvyksta baudos aikštelėje, pražangą gauni ne visada.

Žmonių nuomonė ir jų nuomonė. Aš tikrai nesikoncentruoju į tai, ką apie tai kalba kiti. Man terūpi atsiduoti šimtu procentų ir prisidėti prie komandos pergalių", – tęsė H. Kane'as.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...