H. Ben Arfa: Mourinho ir Simeone žudo futbolą, o Ronaldo yra nuspėjamas

"Paris Saint-Germain" puolėjas Hatemas Ben Arfa sukritikavo vienais geriausių pasaulio trenerių laikomus Jose Mourinho ir Diego Simeone.

Anot prancūzo, šių specialistų propaguojamas žaidimo stilius žudo futbolą.

Kita vertus, abu jie gali pasigirti puikiomis karjeromis - dabartinis "Manchester United" strategas yra triumfavęs UEFA Čempionų lygoje bei daugelyje nacionalinių pirmenybių, o "Atletico" vairininkas Ispanijoje sėkmingai priešinasi "Barcelona" ir Madrido "Real" klubams.

"Daugelis treneriu yra įsitikinę, jog turi (iš naujo - red. past.) išrasti futbolą naudodamiesi pretekstu, kad ieško sistemos, galinčios užkirsti kelią oponentui", - Ben Arfa pasakojo France Football. "Visgi, tai, kartu su Mourinho ir Simeone, nėra futbolo esmė."

"Tai yra visiška Cruyffo (buvusio "Ajax" ir "Barcos" trenerio - red. past.) bei jo laisvės priešingybė, o su jais daugiau nebėra erdvės malonumui."

"Daugiau nebėra spektaklio - iki tiek, jog futbolas mane domina žymiai mažiau. Žiūrėdamas rungtynes nesimėgauju. Mes žudome futbolą netgi "Ligue 1".

Jeigu šios kritikos treneriams būtų negana, Ben Arfa sukritikavo ir keturiskart geriausią pasaulio futbolininką Cristiano Ronaldo: "Jis man neteikia jokių emocijų. Jis yra nuspėjamas."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...