G.Linekeris: Kante yra geriausias šio PČ žaidėjas

Anglijos rinktinės legenda Gary Linekeris mano, kad geriausias šio pasaulio čempionato žaidėjas yra N'Golo Kante.

Saugo atstovaujama Prancūzijos nacionalinė ekipa vakare stos į lemiamą mūšį dėl taurės su kroatais, kurių gretose taip pat nuolat liaupsinamas Luka Modričius.

Vis dėlto, buvęs "Barcelona" snaiperis yra labiau susižavėjęs Kante žaidimu.

"Mano akimis, N'Golo iki dabar buvo geriausias pasaulio čempionato futbolininkas", - Linekeris pasakojo "L'Equipe". "Jis yra ne visai tas vaikinas, apie kurį kalbame ar bandome pristatyti kaip žvaigždę."

"Su Kante Prancūzija žaidžia turėdama 12 žaidėjų. Jis vienas pats skaitosi kaip du saugai. Jis yra visur."

"Jo perdavimų kokybė yra nepriekaištinga ir jis gali atverti varžovų linijas. Jis sugeba stumti kamuolį į priekį. Atvirai, turėti Kante komandoje yra didžiulis pranašumas. Jis yra viena pagrindinių Prancūzijos rinktinės dalių bei viena priežasčių, kodėl jie yra didžiuliai favoritai laimėti finalą."

Linekeriui Londono "Chelsea" saugo žaidimas išties patinka.

"Esu didelis jo fanas", - pripažino anglas. "Savo pozicijoje jis yra geriausias žaidėjas, kokį esu matęs."

"Jis neįtikėtinai skaito žaidimą. Jis perima kamuolius, kuriuos perimti yra neįmanoma. Jis bėga visur. Jis yra tikras vagis. Tai, kaip jis atima kamuolius iš varžovų jiems patiems nepastebint yra neįtikėtina. Tuomet jis su kamuoliu būna labai staigus."

"Jis yra ne tik itin svarbus ekipos balansui, bet ir padeda savo komandos draugams. Ar Pogba būtų toks pat šalia neturėdamas Kante? Ar vidurio gynėjai Samuelis Umtiti bei Raphaelis Varane'as turėtų tokias pačias garantijas, jeigu prieš juos nebūtų N'Golo?"

Linekeris taip pat pridūrė manantis, jog Prancūzija pralaimėjo prieš dvejus metus vykusio Europos čempionato finalą būtent dėl to, kad tame susitikime su Portugalija Kante buvo paliktas ant suolo.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...