Galimybės grįžti į Madridą nesulaukęs J. Mourinho: "Real" priėmė puikų sprendimą"

Jose Mourinho sugrįžimas į Madrido "Real" greitu metu neįvyks – Florentino Perezas nesusigundė šia galimybe ir vietoj portugalo vėl pasirinko Zinedine'ą Zidane'ą.

Šį sezoną viską pralaimėjęs Madrido "Real" klubas pastaruoju metu buvo pradėtas sieti su J. Mourinho. Portugalas savo paskutiniuose interviu taip pat gana pozityviai kalbėjo apie klubą ir tai, kad neatmestų galimybės į jį sugrįžti.

Visgi tai neįvyko – Z. Zidane'as pirmadienį vėl buvo paskirtas "Real" klubo treneriu. Šiuo metu atostogaujantis J. Mourinho nenuliūdo dėl prarastos galimybės ir tik pasidžiaugė, kad prancūzas vėl vadovaus "baltųjų" komandai.

"Manau, kad tai nuostabi naujiena. Zidane'as su šiuo klubu pasiekė fantastiškus dalykus", – "El Chiringuito" žurnalistai sakė J. Mourinho.

"Tai puikios naujienos man, Madridui ir pačiam Zidane'ui. Jam tai bus galimybė įrodyti, koks jis yra geras treneris. Jų laukia visiškai naujas projektas. Manau, kad tai tikrai puiki galimybė", – pridūrė strategas.

J. Mourinho jau prarado vieną darbo vietą, tačiau jis vis dar yra siejamas su tokiais klubais kaip PSG ir Milano "Inter".